Het Tsjechische verlichtingsmerk Brokis staat voor voortreffelijke ontwerpen, superieure kwaliteit en het opmerkelijke vakmanschap van Boheemse ambachtslieden. Het bedrijf is het geesteskind van de succesvolle Tsjechische entrepreneur en ingenieur Jan Rabell. In 1997 nam hij het noodlijdende Janštejn Glassworks over. Door de sterk teruglopende vraag naar traditionele glasproducten en het steeds ouder worden van de vaklieden, was er een groot risico dat de eeuwenoude opgedane kennis en technieken verloren zouden gaan. Om dit traditionele Boheemse ambacht van het glasblazen te conserveren en toekomstbestendig te maken, heeft hij in 2006 vervolgens Brokis opgericht.

De verlichting kenmerkt zich door de combinatie van de traditionele kunst van het glasblazen en verschillende natuurlijke materialen als hout en met de hand geperst metaal. Hiermee heeft Brokis zichzelf geprofileerd als innovator op het gebied van glazen verlichting. Een mooi voorbeeld hiervan is de Night Birds collectie, geïnspireerd op de verschillende vluchtfases van vogels. Een andere populaire is de Balloons lijn, mooie grote glazen armaturen met metalen reflectoren in verschillende kleuren. Met deze verlichting haal je altijd een elegant en inspirerend armatuur in huis voor iedere moderne ruimte of kamer.

Het assortiment van Brokis

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Brokis wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Brokis. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Brokis koop je bij Lightboxx

Verlichting van Brokis koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Brokis en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.