Nuchter en puur. Dat zijn de armaturen en ontwerpen die Concept74 onder de naam C74 ontwikkelt. Intens en verrassend praktisch, want daar draait het om. In een wereld waarin alles al eens bedacht lijkt te zijn, komen de krachten van de broers Erik en Paul Nijhuis naar boven. Creativiteit en originaliteit zijn de belangrijkste pijlers van dit merk. Het ontwerpen van iets compleet nieuws dat kinderlijk eenvoudig lijkt. Een frisse blik en de mogelijkheden van het materiaal bepalen de duidelijke vormen van de verlichting. Ontwerpen met een industrieel randje en een vleugje Twentse nuchterheid. Vernieuwend, eigenzinnig en herkenbaar maar toch duurzaam en toepasbaar.

Het assortiment van Concept74

Ben je op zoek naar een Dutch design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Concept74 wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Lantaarns, Railspots, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Dutch design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Concept74. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Concept74 koop je bij Lightboxx

Verlichting van Concept74 koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Concept74 en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.