Exenia is een jong bedrijf in de professionele verlichtingssector, opgericht in 2010 in het Italiaanse Florence. Dit betekent echter niet dat ze onervaren zijn. De oprichters hebben al een hoop ervaring opgedaan in de verlichtingsbranche voordat ze samen dit bedrijf oprichtten. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van LED-verlichtingsarmaturen, geschikt voor vele verschillende toepassingen. Of het nu gaat om residentiële of commerciële projecten, de lampen voelen zich overal thuis. Van musea tot showrooms en van villa’s tot rijtjeshuizen.

Bij Exenia gaan ​​design en creativiteit perfect samen met de meest geavanceerde technologieën in de verlichtingsindustrie. De minimalistische Italiaanse armaturen zijn in meerdere afwerkingen en kleuren verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de veelzijdige Willy hanglampen serie of de opvallende Pin inbouwspots. Functionaliteit en een strak design gaan hier uitstekend samen en zullen een waardevolle toevoeging vormen aan ieder minimalistisch interieur.

Het assortiment van Exenia

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Exenia wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Inbouwspots, Railspots, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Exenia. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Exenia koop je bij Lightboxx

Verlichting van Exenia koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Exenia en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.