De design verlichting van Flos wordt gemaakt door een echt Italiaans familiebedrijf. Het is opgericht in 1962 om een revolutionaire kijk op het concept verlichting te geven. Na de oprichting van het bedrijf wordt er exclusief samengewerkt met de Castiglioni broers en het duo van Scarpa. Onder de invloed van de groeiende populariteit van het merk is er in de jaren 70 en 80 flink uitgebreid. Hierdoor kon Flos uitgroeien tot één van de grotere producenten van designverlichting in de wereld.

Naast enkele hippe exemplaren, beschikt de collectie over talloze designklassiekers. Echte iconen van Flos zijn de Skygarden en Smithfield hanglampen, de Arco vloerlamp, de Aim hanglampen set en wat dacht je van de Gun tafellamp? Bij dit Italiaanse merk vind je design verlichting in alle soorten en maten.

Het assortiment van Flos

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Flos wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Bureaulampen, Hanglampen, Opbouwspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Flos. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Flos koop je bij Lightboxx

Verlichting van Flos koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Flos en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.