Forestier is opgericht in 1992 door de gepassioneerde Bernard Forestier. Als groot fan van Franse tuinen haalde hij veel inspiratie uit de bijzondere vormen van de strak gesnoeide planten. Hij wilde dan ook de kunst van botanische tuinen terug laten komen in de verlichting van Forestier. Dit deed hij door veelal metalen draden als basis te gebruiken in een lijnenspel van strakke lijnen en rondingen. Na het vertrek van Bernard is de focus steeds meer komen te liggen op unieke ontwerpen met een luxueuze en natuurlijke uitstraling.

De verlichting van Forestier wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke vormen en materialen. Ook het lijnenspel van Bernard is duidelijk nog een inspiratie voor de verschillende lampen van het merk. Dit is bijvoorbeeld duidelijk terug te zien in de elegante Papillon serie. De vele lijnen maken samen een mooie bloem in de bloei van zijn leven. Of kijk eens naar de Bodyless serie, waarbij het gebruik van verschillende kleuren en diepte een mooi schouwspel vormen.

Het assortiment van Forestier

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Forestier wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Forestier. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Forestier koop je bij Lightboxx

Verlichting van Forestier koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Forestier en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.