Lodes (voorheen bekend als Studio Italia) is een toonaangevend merk op het gebied van exclusieve design verlichting. Het bedrijf ontwerpt en produceert moderne design verlichting dat met trots het label “Made in Italy” draagt. Gevestigd in prachtige Venetië, ontwerpen de designers armaturen van zeer hoge kwaliteit. Want de ontwerpers van Lodes vinden dat design tegenwoordig meer draait om uniciteit, dan om de kwaliteit van het product. Daarom streven zij naar de hoogst haalbare kwaliteit in verlichting, zonder in te boeten op ontwerp en vormgeving. Hierbij maken ze onder andere gebruik van natuurlijke materialen, zoals met de hand geblazen glas, wat wordt gecombineerd met roestvrij staal, messing, aluminium en marmer accenten. Bekende productlijnen van Lodes zijn de Kelly, A-Tube Nano, Nostalgia en Vapor.

Het assortiment van Lodes

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Lodes wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Lodes. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Lodes koop je bij Lightboxx

Verlichting van Lodes koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Lodes en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.