Marset is een van oorsprong Spaans bedrijf dat al ruim 50 jaar lampen produceert. In de jaren 40 van de vorige eeuw begon het kleine familiebedrijfje in de metaalsmelting. Maar vandaag de dag is Marset uitgegroeid tot een van de bekendste designmerken op het gebied van hoogwaardige verlichting. In de afgelopen jaren hebben ze dankzij een aantal populaire ontwerpen zichzelf wereldwijd op de kaart gezet. De collectie verlichting van het merk kenmerkt zich door eenvoud en elegantie. Een aantal populaire armaturen zijn de Discoco serie, Bicoca, FollowMe en de TamTam.

Het assortiment van Marset

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Marset wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Marset. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Marset koop je bij Lightboxx

Verlichting van Marset koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Marset en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.