Petite Friture is een Frans designlabel dat unieke en bijzonder mooie verlichting ontwerpt waar je mond van open valt. De elegante en schitterend vormgegeven armaturen zijn voornamelijk gemaakt met natuurlijke materialen en stralen vrijheid en gedurfdheid uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vertigo serie lampen? De Vertigo is een ontwerp waar je in één klap stapelverliefd op wordt. Hoe dan ook, het bijzondere aan de verlichting van is dat zij elk een uniek verhaal vertellen, mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk.

Het assortiment van Petite Friture

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Petite Friture wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Petite Friture. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Petite Friture koop je bij Lightboxx

Verlichting van Petite Friture koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Petite Friture en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.