Pholc is een relatief nieuwe naam in de wereld van de designverlichting. In 2015 begonnen Maja en Samuel Norburg het designatelier met als uitgangspunt het ontwerpen van klassieke Scandinavische design verlichting, maar dan gecombineerd met eigentijdse kenmerken en moderne materialen en afwerkingen. Hierdoor is een hoogwaardige en luxe collectie verlichting ontstaan die steeds meer voet aan de grond krijgt bij toonaangevende interieurontwerpers en binnenhuisarchitecten. Dat is overigens niet voor niets, want in 2017 sleepte ze de Elle Decoration Swedish Design Award voor “Beste lamp” in de wacht voor de Mobil.

Het assortiment van Pholc

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Pholc wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Pholc. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Pholc koop je bij Lightboxx

Verlichting van Pholc koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Pholc en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.