In 1992 presenteerde Quasar zich voor het eerst op een internationale beurs: Euroluce in Milaan. De uitstraling van die tijd is nog steeds zichtbaar in Quasar hun collectie. Belangrijk om te weten is dat in de basiscollectie Quasar de meeste modellen verkrijgbaar zijn in verschillende afwerkingen van materialen. (aluminium, roestvrij staal, messing, brons etc.) Dit maakt de ontwerpen tijdloos en de keuze van de materialen bepaalt het gebruik van het item, zowel in een klassieke als moderne ambiance.

Het assortiment van Quasar

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Quasar wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Quasar. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Quasar koop je bij Lightboxx

Verlichting van Quasar koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Quasar en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.