Om deze groei bij te houden en onze klanten de service en diensten te blijven bieden die ze van ons gewend zijn, breidt team Lightboxx uit met maar liefst twee nieuwe collega’s die ons backoffice team gaan versterken.

Chantal Zwanenburg

Steeds meer klanten en bezoekers weten onze showroom te vinden. Daarom hebben we gezocht naar een creatief brein om onze bezoekende klanten in onze showroom direct te kunnen begeleiden en adviseren om zo een gewenst lichtplan te realiseren. Deze functie zal vervuld worden door Chantal Zwanenburg.

Chantal is 24 jaar en afkomstig uit Amersfoort. Op 12-jarige leeftijd wist ze al dat ze interieur designer wilde worden en voegde een aantal jaar later de daad bij het woord: ze studeerde af aan de Jan des Bouvrie Academie in Deventer. Chantal is een enthousiaste, gemotiveerde en gedreven persoon en heeft een gezonde obsessie met interieur. Daarnaast heeft ze een sterke interesse in product design en moderne architectuur.

“We zijn ontzettend blij met de komst van Chantal. Met haar ervaring en expertise hebben we een geweldige aanvulling op ons team gevonden waarmee we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”, aldus Remco de Groot.

Anne van de Poppe

Ze inmiddels een bekend gezicht bij onze klanten. Voor haar MBO-studie begon Anne begin 2020 aan haar meewerkstage bij Lightboxx en rondde deze in juli 2020 succesvol af. Door de brede studieachtergrond en werkervaring tijdens haar stage bij Lightboxx hebben we haar al snel een baan aangeboden. Deze heeft ze met beide handen aangepakt en is ze nu een gewaardeerd lid van ons backoffice team.

Anne is 18 jaar, afkomstig uit Rhenen en is nu in het laatste jaar van haar studie Junior Accountmanagement. Anne zal ons backoffice team gaan versterken om de groeiende vraag naar verlichting en lichtconcepten te ondersteunen. Anne zal verantwoordelijk zijn voor de afhandeling van offertes, orders, advies, vragen en klantenservice.

Remco de Groot, Managing Director bij Lightboxx: “Anne is mede door haar studie en werkervaring een zeer waardevolle toevoeging aan ons backoffice team. Deze goedlachse dame is een echte doorpakker en weet al snel het enthousiasme van onze klanten te wekken”.