Waarom heb je gekozen voor Lightboxx?

Het bedrijf heeft een moderne en positieve uitstraling. Na een goed eerste gesprek kreeg ik direct een prettig gevoel bij de mensen van Lightboxx. Vervolgens heb ik een dag meegelopen, waarna de keuze snel is gemaakt.

Wat doe je binnen Lightboxx?

Mijn officiële titel is Purchasing Coordinator. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor alle aspecten van het inkoopproces. Dit omvat het zorgen dat alle benodigde artikelen voor onze lopende projecten op tijd binnenkomen, het zoeken naar nieuwe producten, het voeren van onderhandelingen met zowel bestaande als nieuwe leveranciers. Daarnaast regel ik de importtransporten en fungeer ik als algemene vraagbaak binnen het team.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor ben ik acht jaar werkzaam geweest in een soortgelijke functie, maar dan in de verpakkingsbranche.

Hoe ziet je ochtendritueel eruit?

De kans is groot dat één van mijn twee jongens fungeert als mijn wekker, vervolgens ontbijt maken voor hen. Zelf ontbijt ik niet. Even lekker douchen, zorgen dat iedereen op tijd overal afgezet is en vervolgens onder genot van een lekker muziekje rijden naar Lightboxx.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken?

Als mijn huis in brand staat. Liever gewoon niet 😊

Wat is je favoriete manier om een vrije dag door te brengen?

Met de familie lekker een dagje weg naar een dierentuin of iets dergelijks, want we houden er wel van om lekker erop uit te gaan. Mochten de kinderen er niet zijn, dan lekker relaxed opstaan, een stadswandeling in een gezellige stad gepaard met pitstops om lekker wat te eten en drinken.

Zou ik helemaal alleen zijn, kan ik ook prima een dag thuis klusjes doen, lekker eten maken en ondertussen films kijken of gamen.

Wat staat er helemaal bovenaan je bucketlist?

Een mooie reis door Japan.

Als je vrienden en/of familie je in één woord zouden moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn?

Mag twee ook?  Ik word thuis vaak omschreven als een Golden Retriever.

Supersnelle vragen, komt 'ie!

Lievelingskleur: Marineblauw
Favoriete muziek: Rock/Country
Relaxvakantie of citytrip: Combi van beide
Ochtend- of avondmens: Ik piek de gehele dag door
Favoriete film: Lord of the Rings