Waarom heb je gekozen voor Lightboxx?

Ik heb voor Lightboxx gekozen omdat het bedrijf een mooie professionele uitstraling heeft. Het is groot genoeg om professioneel te zijn maar klein genoeg om persoonlijk te zijn; een plek waar ik denk me thuis te voelen.

Wat ga je doen binnen Lightboxx?

Ik ga werken als commercieel medewerker op de binnendienst.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb 26 jaar in de luchtvaart gewerkt, als steward en purser, eerst bij Martinair en later bij KLM.

Hoe ziet je ochtendritueel eruit?

Ik begin mijn dag al jaren met een grote kop verse gemberthee. Ik heb geen moeite met vroeg opstaan, ik neem graag de tijd om te ontbijten, die sla ik niet over. In het weekend is het ontbijt wel iets uitgebreider dan door de week.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken?

Een lekker stuk melk chocolade.

Wat is je favoriete manier om een vrije dag door te brengen?

Goed ontbijt, sporten (het liefst crossfit), afspreken met vrienden of familie om samen te eten.

Wat staat er helemaal bovenaan je bucketlist?

Ooit een huisje hebben in Zuid-Frankrijk.

Als je vrienden en/of familie je in één woord zouden moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn?

Goedlachs.

Supersnelle vragen, komt 'ie!

Lievelingskleur: Donkerblauw.
Favoriete muziek: 80’s en 90’s.
Relaxvakantie of citytrip: Relaxvakantie die wel actief kan zijn.
Ochtend- of avondmens: Ochtendmens.
Favoriete film: Basic Instinct.