De afgelopen jaren hebben we een enorme groei doorgemaakt. Veel nieuwe klanten, meer (complexere) projecten en grotere uitdagingen zijn slechts enkele voorbeelden van onze groei. Dat vraagt veel van ons team.

Hoe dan ook: er kwam veel bij kijken en er werd veel van ons gevraagd. We zijn bovenal enorm trots op ons team, die in de afgelopen periode een enorme inzet hebben getoond om onze klanten de kwaliteit die je van ons gewend bent te waarborgen.

Maar de boog kan niet altijd zo gespannen staan. Daarom zijn we enkele maanden geleden aan de slag gegaan met de uitbreiding van ons team. En dat is ons gelukt ook. We hebben maar liefst 5 nieuwe collega’s op diverse functies mogen verwelkomen in ons team. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen, onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen en onze klanten nóg beter van dienst zijn.

Even voorstellen...

Wie ze zijn en wat ze gaan doen? Natuurlijk stellen we ze allemaal even aan je voor.

Emma Esveld

Emma Esveld is onze nieuwe Office Assistant en de eerste die je aan de lijn krijgt wanneer je ons belt, of bij ons langskomt voor een afspraak. Emma is 19 en heeft de opleiding Evenementenorganisatie afgerond.

“Toen ik mijn opleiding had afgerond ben ik nog voor een half jaar naar Amerika gegaan om een taalcursus te volgen met EF. In Amerika ben ik 4 maanden in San Diego verbleven en de andere 2 maanden in Boston. Ik heb superleuke dingen hier mogen doen, echt een ervaring om nooit te vergeten! Bij Lightboxx ben ik aangenomen als Office Assistant. Ik doe hier eigenlijk van alles. Zo sta ik klanten te woord, probeer ik ze verder te helpen en zorg ik voor een lekkere kop koffie, cappuccino of thee. Verder zorg ik ervoor dat onze showrooms netjes en toonbaar zijn, doe ik de inkoop en voorraadbeheer van het kantoor, de kantine en de bar. En natuurlijk zorg ik voor een heerlijke gezamenlijke lunch op vrijdag”.

Team Lightboxx - Emma

Lysanne Bronkhorst

Lysanne Bronkhorst is 21 jaar, afkomstig uit Elspeet en heeft de opleiding Accountmanagement gevolgd. Voordat ze bij Lightboxx aan de slag ging als backoffice medewerker, was ze werkzaam bij een luxe beddenzaak.

“Waarom ik voor Lightboxx gekozen heb, is omdat ik op zoek was naar een baan waar ik mijn creativiteit meer in kwijt kon en waarbij ik sales kan combineren met design. Dat is helemaal gelukt. Ik zit op de backoffice en mijn taken zijn erg uiteenlopend. Dat vind ik juist heel leuk, want hierdoor is geen dag hetzelfde! Daarnaast begeleid ik klanten in de showroom, voornamelijk met het doel om ze een duidelijk beeld te geven welke merken we vertegenwoordigen en wat we bieden. Daaropvolgend maak ik een voorstel met moodboard en offertes”.

Team Lightboxx -Lysanne

Bianca van der Zeijden

Ook onze sales afdeling heeft de nodige versterking gekregen. Bianca van der Zeijden is 25 jaar, afkomstig uit Harderwijk en zal aan de slag gaan als onze nieuwe Inboud Sales medewerker. Ze is afgestudeerd aan het Cibap Vakschool voor Verbeelding in Zwolle als Ruimtelijk Vormgever.

“Bij Lightboxx heb ik de functie Inbound Sales. Een veelzijdige functie waarbij ik betrokken ben bij alle stadia van de projecten en het bijhorende klantencontact. Mijn functie houdt in dat ik contact houdt met diverse relaties (zowel zakelijk als particulier), offertes en orderbevestigingen maak, decoratieve armaturen uitzoek, klanten begeleidt tijdens showroomafspraken, kleine lichtplannen digitaal uitteken in AutoCAD en daarnaast een stukje klantenservice op de binnendienst”.

Team Lightboxx - Bianca

Wouter Overink

Ons montage- en installatieteam heeft eveneens versterking gekregen. Met de komst van Wouter hebben we nu een tweede vaste monteur in dienst. Na zijn opleiding elektrotechniek is hij begonnen als eerste monteur elektrotechniek in de utiliteitsbranche. Wouter wilde graag meer leren over lichtsturing en domotica. Zodoende is hij bij ons terecht gekomen.

Wouter gaat zich voornamelijk bezighouden met lichtsturing, domotica, storingen en onderhoud aan lichtsystemen.

Team Lightboxx - Wouter

Marco

Om de kwaliteit van onze maatwerk productie te blijven garanderen is onze assemblageafdeling eveneens gegroeid. Marco is onze vierde aanwinst en met zijn elektrotechnische kennis een forse versterking op de afdeling.

Marco gaat zich samen met het team voornamelijk bezighouden met de assemblage van armaturen, de productie van maatwerk verlichting en het refurbishen van conventionele verlichting naar ledverlichting.

Team Lightboxx - Marco

Een blijvende groei

De prognose voor de komende jaren is dat we blijven groeien. We zien dat de vraag vanuit de markt steeds verder stijgen en om aan de vraag te voldoen zullen we moeten blijven opschalen. Daarom zijn we met grote regelmaat op zoek naar talenten. Ben je benieuwd of we een vacature hebben die bij jou past? Bekijk dan onze actuele vacatures.