Waarom heb je gekozen voor Lightboxx?

Tijdens mijn opleiding op ArtEZ had ik altijd al interesse in verlichting. Voor mijn werk reed ik vaak over de A28 waar het kantoor van Lightboxx me opviel. Deze combi zorgde ervoor dat ik op de website ben gaan kijken waarna ik gesolliciteerd heb.

Wat ga je doen binnen Lightboxx?

Op het moment zit ik op de backoffice om alles te leren en loop ik met verschillende projecten en collega’s mee. Uiteindelijk is het de bedoeling dat ik me ga focussen op projectmanagement.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn opleiding interieurarchitectuur op ArtEZ in Zwolle, ben ik gaan werken bij Trilogy furniture. Hier was ik verantwoordelijk voor verschillende projecten, van het ontwerpen tot en met de oplevering. Dit deed ik door heel Nederland en ook geregeld in België en Duitsland.

Hoe ziet je ochtendritueel eruit?

Mijn ochtend is eigenlijk zo basic als maar kan, ik ben totaal geen ochtend mens en ik stel zo lang mogelijk het moment uit om uit bed te stappen.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken?

Een kop koffie.

Wat is je favoriete manier om een vrije dag door te brengen?

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het ontwerpen van meubels. Dit kan van alles zijn, zoals kasten, lampen, tafels en noem maar op. Ook vind ik het leuk om te experimenteren met verschillende materialen zoals een eettafel van lavasteen! Als ik hier niet mee bezig ben, vind je me vaak met vrienden en familie gezellig ergens borrelen of lekker uit eten gaan.

Wat staat er helemaal bovenaan je bucketlist?

Lastig, er is zoveel wat ik wil doen. Maar als ik echt moet kiezen, dan zou ik graag mijn eigen huis ontwerpen en laten bouwen.

Als je vrienden en/of familie je in één woord zouden moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn?

Enthousiast.

Supersnelle vragen, komt 'ie!

Lievelingskleur: Donkerblauw.
Favoriete muziek: Pop.
Relaxvakantie of citytrip: Citytrip.
Ochtend- of avondmens: Avondmens.
Favoriete film: Transcendence