Waarom heb je gekozen voor Lightboxx?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging in een creatieve omgeving. Ik vind het erg leuk om mij bezig te houden met interieur, het upcyclen van producten of zelf kunst maken voor in mijn appartement. Toen ik mijn zus vertelde dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging tipte zij mij Lightboxx. Zij woont in Amersfoort en rijdt geregeld langs het pand aan de A28. Toen ik een vacature open zag staan waarvan de tekst helemaal overeenkwam met de uitdaging waar ik naar op zoek was, was de keuze voor mij snel gemaakt.

Wat ga je doen binnen Lightboxx?

Als accountmanager binnendienst start ik mijn carrière bij Lightboxx.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor was ik werkzaam als adviseur inkoop- en contractmanagement bij een semioverheidsbedrijf. Een hele andere branche en functie. Tijdens mijn bachelor heb ik de minor inkoopmanagement gevolgd, ik wilde graag weten hoe een inkoopfunctie me zou bevallen. Al snel kwam ik erachter creativiteit te missen in mijn werkomgeving.

Hoe ziet je ochtendritueel eruit?

Kopje groene thee en een lekker ontbijt. Het liefst zelfgemaakte bananenpannenkoekjes met rood fruit, maar als de tijd dat niet toelaat, geniet ik ook van een yoghurt bowl of een smoothie. Zonder een goed ontbijt kan ik mijn dag niet starten.

Waar kunnen mensen je voor wakker maken?

Bovenstaand antwoord verklapt het al, maar voor eten kun je me absoluut wakker maken.

Wat is je favoriete manier om een vrije dag door te brengen?

Uitslapen, sporten, door Utrecht slenteren, uit lunchen gaan en ‘s avonds lekker op de bank ploffen. Het liefst ook nog een koffietje drinken met familie of vrienden, maar omdat de meeste niet in/rond Utrecht wonen gaat dat wat lastig. Gelukkig vind ik het niet erg om op een vrije dag naar het noorden te rijden, dus even een bezoekje brengen aan vrienden of familie gebeurt dan ook geregeld.

Wat staat er helemaal bovenaan je bucketlist?

Een vakantie naar Japan en de ‘blue zone’ bezoeken

Als je vrienden en/of familie je in één woord zouden moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn?

Aah lastige vraag. Ik denk dat wanneer vrienden of familie me in één woord zouden omschrijven dat ze kiezen voor ‘attent’. Ik wil er graag voor zorgen dat mensen om mij zich gezien en gewaardeerd voelen. Met kerst ligt het onder de boom dan ook vaak vol met cadeautjes voor de hele familie, en voor de honden natuurlijk!

Supersnelle vragen, komt 'ie!

Lievelingskleur: Donkerblauw.
Favoriete muziek: Pop
Relaxvakantie of citytrip: Relaxvakantie
Ochtend- of avondmens: Avondmens.
Favoriete film: Where the crawdads Sing.