Ateljé Lyktan is een gerenommeerd Scandinavisch design merk en produceert hoogwaardige designverlichting, die wereldwijd geroemd worden om haar elegantie en design. De verlichting van dit merk kenmerkt zich door een elegant design, gemaakt met hoogwaardige en duurzame materialen. De esthetisch vormgegeven armaturen hangen niet alleen bij de mensen thuis, maar worden ook gebruikt door toonaangevende musea, kantoren en de openbare ruimte. De collectie van het designlabel wordt ontworpen in het eigen atelier en in de eigen fabriek in Zweden vervaardigd. Kwaliteit en design worden hierdoor gegarandeerd.

Inspiratie van Ateljé Lyktan

Ateljé Lyktan Stockholm
Ateljé Lyktan Hood Opus
Ateljé Lyktan Simris Floor
Ateljé Lyktan Cobbler
Ateljé Lyktan Eclipse
Ateljé Lyktan Buzz Wall
Ateljé Lyktan Reflecto Worker
Ateljé Lyktan Tall
Ateljé Lyktan Ogle Mini Pendant

Het assortiment van Ateljé Lyktan

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Ateljé Lyktan wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Hanglampen, Opbouwspots, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Ateljé Lyktan. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Ateljé Lyktan koop je bij Lightboxx

Verlichting van Ateljé Lyktan koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Ateljé Lyktan en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.