Zero Lighting werd opgericht in 1978 met de visie om unieke verlichtingsarmaturen te maken voor een publiek dat geïnteresseerd is in design. Deze producten, in combinatie met een diep begrip van hoe we openbare binnen- en buitenomgevingen het best kunnen verlichten, vormen de kern van onze identiteit. Vanaf het begin is onze creatie van unieke omgevingen geprezen in zowel Zweden als het buitenland, dankzij onze leidende principes: kwaliteit, zorg voor het milieu en innovatie.

Het assortiment van Zero Lighting

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Zero Lighting wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Tafellampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Zero Lighting. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Zero Lighting koop je bij Lightboxx

Verlichting van Zero Lighting koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Zero Lighting en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.