New Works is een jong en uniek Deens merk gevestigd in Kopenhagen. In haar korte bestaan heeft het merk al diverse grote internationale ontwerpers aan zich weten te binden, zoals Rikke Frost, Lars Tornøe, Anderssen & Voll en Malene Birger. Designers die de opvattingen van New Works delen over het werken met natuurlijke materialen en het maken van opvallend design. De verlichtingsproducten hebben stuk voor stuk de potentie om opvallende en iconische designklassiekers te worden, want wat ons betreft, balanceert de collectie tussen design en kunst. Wij zijn er helemaal weg van en we zijn trots om dealer te zijn van dit prachtige merk!

Het assortiment van New Works

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van New Works wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van New Works. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van New Works koop je bij Lightboxx

Verlichting van New Works koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van New Works en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.