Secto Design is opgericht in 1995. Dit Finse designlabel begon ooit met de productie en verkoop van meubelen. Rond het jaar 2000 besloten ze om zich volledig te richten op de productie van design lampen. Vandaag de dag is het merk een gewild merk dat een aantal zeer populaire design lampen heeft voortgebracht die toonaangevend zijn in de wereld van design verlichting. De collectie wordt gekenmerkt door de heldere lijnen en architectonische vormen. De meest populaire series van Secto Design zijn de Octo en de Secto serie.

Het assortiment van Secto Design

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Secto Design wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Secto Design. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Secto Design koop je bij Lightboxx

Verlichting van Secto Design koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Secto Design en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.