Nordlux is een van oorsprong Deens bedrijf dat al sinds 1977 hoogwaardige design verlichting produceert. Het assortiment lampen is stijlvol vormgegeven volgens de laatste trends en technologische hoogstandjes, maar wel volgens de Deense designtraditie. Bovendien is de verlichting ook zeer betaalbaar, waardoor iedereen Scandinavische design in huis kan halen voor een aantrekkelijke prijs. In het brede assortiment vind je niet alleen prachtige hanglampen, wandlampen, vloerlampen en bureaulampen, maar ook stijlvolle buitenverlichting zodat je zomers nóg langer van buiten kunt genieten. Dus als je op zoek bent naar betaalbaar Scandinavisch design, dan ben je bij Nordlux aan het juiste adres.

Het assortiment van Nordlux

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Nordlux wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Bureaulampen, Hanglampen, Inbouwspots, Opbouwspots, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Nordlux. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Nordlux koop je bij Lightboxx

Verlichting van Nordlux koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Nordlux en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.