Audo Copenhagen is ontstaan uit een samenwerkingsgeest. Voortgekomen uit de samenvoeging van MENU, The Audo en by Lassen, weerspiegelt Audo Copenhagen zowel een eeuw aan Deense designtrots als een moderne, wereldwijde visie die voortdurend groeit en evolueert. Hun meubels, verlichting en interieuraccessoires worden gevormd door doordachte details, hoogwaardige materialen en menselijke behoeften, in lijn met de ambitie om sterke, langdurige verbindingen en samenwerkingen te creëren.

Het assortiment van Audo Copenhagen

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Audo Copenhagen wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Audo Copenhagen. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Audo Copenhagen koop je bij Lightboxx

Verlichting van Audo Copenhagen koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Audo Copenhagen en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.