Ga naar hoofdinhoud

Design verlichting van Made By hand

Handgemaakte Scandinavische verlichting
Made By Hand Knit-wit Hanglampen

Made By Hand is een Deens designmerk met echt handgemaakte meubels en verlichting. Het is een samenwerkingsverband tussen diverse creatievelingen uit meerdere disciplines. Ze laten zich voornamelijk inspireren door traditionele Scandinavische ambachten en stijlvormen. Made By Hand maakt veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen en kleuren waardoor hun verlichting zich in vele verschillende interieurs thuis voelt. Doordat alles met de hand gemaakt wordt zijn er ook veel mogelijkheden om de verlichting aan de wensen van de klant aan te passen. Kijk bijvoorbeeld naar de vele kleurvariaties en formaten die mogelijk zijn bij hun Knit-Wit serie.

Inspiratie van Made By Hand.

Made By Hand Workshop Pendant enkel
Made By Hand Petite Machine vloerlamp
Made By Hand Knit-Wit vloerlamp
Made By Hand Ro-Lamp vloerlamp
Made By Hand Petite Machine bureaulamp
Made By Hand Petite Machine tafellamp
Made By Hand Workshop Pendant diverse kleuren
Made By Hand Ro-Lamp tafellampen
Made By Hand Knit-Wit vloerlamp

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Made By Hand wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Made By Hand. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Made By Hand koop je bij Lightboxx

Verlichting van Made By Hand koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Made By Hand en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Merken

Misschien vind je deze merken verlichting ook leuk.

Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 80+ merken om inspiratie op te doen.