Bolia is een van oorsprong Deens designlabel. Het rijke assortiment van verlichting laat zich typeren door eenvoud en tijdloze elegantie. Dankzij deze kenmerken is de verlichting niet onderhevig aan trends en stijlvormen, waardoor de verlichting in veel interieurstijlen past.

De verlichting van Bolia kenmerkt zich door strakke geometrische lijnen, organische en speelse vormen en een luxueuze uitstraling. Die zorgen voor een aantrekkelijk assortiment designlampen dat zich in vele interieurs thuis voelt. Neem bijvoorbeeld de bijzondere Orb serie met haar perfecte bollen en strakke lijnen. Of de speelse Grape lijn, pure elegantie om lekker bij te genieten onder het genot van een goed glas wijn. De verlichting van Bolia wordt grotendeels met de hand vervaardigd uit natuurlijk materialen, zoals messing, staal, hout, marmer of glas.

Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid. Van ontwerp, product, verpakking tot transport en duurzaamheid vind je terug in alle lagen van het bedrijf.

Het assortiment van Bolia

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Bolia wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Bolia. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Bolia koop je bij Lightboxx

Verlichting van Bolia koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Bolia en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.