ERCO is een van de marktleiders in de verlichtingsindustrie. Het Duitse familiebedrijf werd opgericht in 1934 en opereert inmiddels in 55 landen wereldwijd. Het bedrijf was in de jaren 60 een van de pionieren op het gebied van architecturale verlichting. Samenwerkend met ontwerpers en architecten, ontwikkelt ERCO hardware en software voor alle gebieden waar architecturale verlichting toegepast kan worden.

De collectie van ERCO kenmerkt zich door strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp. De vele spots zijn voorzien van de laatste innovaties op het gebied van led technologie. Ze zijn experts op het gebied van in- en opbouwspots en railspots. Het uitgebreide assortiment is bij uitstek geschikt voor het uitlichten van gebouwen, monumenten, kunst en andere vormen van architectuur.

Het assortiment van Erco

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Erco wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Grondspots, Hanglampen, Inbouwspots, Lantaarns, Opbouwspots, Railspots en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Erco. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Erco koop je bij Lightboxx

Verlichting van Erco koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Erco en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.