In 2001, met 15 jaar zorgvuldig opgedane kennis en expertise, richtte Bruno Van Meenen Trizo21 op voor het ontwerpen en produceren van architecturale verlichting. Destijds stond de doelstelling voor persoonlijk ontworpen en ontwikkelde armaturen van hoge kwaliteit. Ze wilden armaturen maken die bescheiden en perfectionistisch waren met een optimistische draai. Trizo21 gelooft dat architecturale verlichting zuiver moet zijn en zonder onnodige toevoegingen.

Het assortiment van Trizo21

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Trizo21 wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Bureaulampen, Hanglampen, Inbouwspots, Plafonnières, Railspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Trizo21. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Trizo21 koop je bij Lightboxx

Verlichting van Trizo21 koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Trizo21 en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.