OLEV is een Italiaans merk dat al sinds 1970 verlichting ontwerpt en produceert dat slim inspeelt op de (licht)behoeften van de mens. OLEV beperkt zich niet tot het creëren van eenvoudige verlichting dat simpelweg licht uitstraalt, maar voegt aan elk armatuur een meerwaarde toe: sommige lampen kunnen geluid absorberen, de lucht zuiveren en het daglichtritme nabootsen.

Zo vind je in het assortiment de Pure BioAir. Een lineair hangarmatuur voor op kantoor waarin een innovatief luchtzuiverend en geruisloos filtersysteem is geïntegreerd, dat zorgt voor een pollutie-vrij kantoor. Op de Pure kunnen zelfs luchtzuiverende Tillandsia plantjes worden geplaatst middels een magneetsysteem.

Het assortiment van OLEV

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van OLEV wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Grondspots, Hanglampen, Opbouwspots, Railspots, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van OLEV. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van OLEV koop je bij Lightboxx

Verlichting van OLEV koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van OLEV en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.