Ga naar hoofdinhoud

Design verlichting van Suslight

Innovatieve buitenverlichting van Nederlandse bodem
Sus Light Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Suslight staat voor Sustainable Lighting Solutions, wat inhoudt dat duurzaamheid prioriteit nummer 1 is voor dit van oorsprong Nederlandse bedrijf. Suslight ontwikkeld duurzame 24 volt led buitenverlichting, zoals prikspots, grondspots, wandlampen, staande lampen en 24 volt toebehoren. Doordat de buitenverlichting op 24 volt werkt, ontstaat een grotere spanningsrange, lagere spanningsverliezen, kan er een grotere afstand tussen armaturen worden overbrugd en is het systeem stabieler en veiliger voor buitengebruik. Hierdoor is Suslight al enkele jaren onze voorkeurspartner voor buitenverlichting.

Inspiratie van Suslight.

Sus Light verlichting koop je bij Lightboxx
Suslight buitenverlichting koop je bij Lightboxx
Sus Light verlichting koop je bij Lightboxx
Suslight buitenverlichting koop je bij Lightboxx
Wandlamp voor buiten
Suslight buitenverlichting koop je bij Lightboxx
Sus Light verlichting koop je bij Lightboxx
Tuinsokkel verlichting
Suslight buitenverlichting koop je bij Lightboxx

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Suslight wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Grondspots, Sokkellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Suslight. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Suslight koop je bij Lightboxx

Verlichting van Suslight koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Suslight en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.

Merken

Misschien vind je deze merken verlichting ook leuk.

Heb je niet het merk gevonden dat bij jou past? Geen nood! We hebben nog 80+ merken om inspiratie op te doen.