TRIO Lighting werd opgericht in 1991 in Duitsland. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend verlichtingsbedrijf voor betaalbare decoratieve design verlichting en buitenverlichting. Innovatieve ontwerpen, een hoge mate van flexibiliteit en een consequent klantgerichte manier van denken en handelen zijn de hoekstenen van hun succes. TRIO Lighting heeft een zeer uitgebreid en veelzijdig assortiment verlichting dat zich in veel woonstijlen thuis voelt. In het assortiment vind je onder andere vloerlampen, tafellampen, bureaulampen, plafonnières, op- en inbouwspots, maar ook buitenverlichting behoort tot de mogelijkheden. Dus voor ieder interieur of buitenruimte is er wel een prachtige lamp te vinden.

Het assortiment van Trio Lighting

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Trio Lighting wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Inbouwspots, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Trio Lighting. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Trio Lighting koop je bij Lightboxx

Verlichting van Trio Lighting koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Trio Lighting en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.