FRANDSEN is een van origine Deens merk en produceert al sinds 1968 design lampen. Het merk werd opgericht door Benny Frandsen en hij is vandaag de dag nog steeds de drijvende kracht achter het familiebedrijf. Hij is bovendien ook de bedenker van de zeer populaire “Ball” lamp, een iconische serie lampen dat al verschillende internationale onderscheidingen op zijn naam heeft. Het assortiment van FRANDSEN bestaat uit elegant vormgegeven hanglampen, vloer- en tafellampen en wandlampen met een industrieel tintje. De verlichting van FRANDSEN zijn modern, maar tijdloos en voelen zich daarom in de meeste interieurs thuis.

Het assortiment van FRANDSEN

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van FRANDSEN wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van FRANDSEN. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van FRANDSEN koop je bij Lightboxx

Verlichting van FRANDSEN koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van FRANDSEN en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.