Hess is een Duitse producent van hoogwaardige architecturale verlichting en een toonaangevende kracht op de internationale verlichtingsmarkt. Niet minder belangrijk is het feit dat Hess in 2003 de eerste producent was die led straatverlichting op de markt bracht en daardoor een pionier was op het gebied van led verlichting voor buiten. Hess is een gerespecteerde naam voor innovatieve, aantrekkelijke buitenverlichting en eersteklas straat- en terreininrichting. Het assortiment verlichting van Hess staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit met een stukje Duitse grundlichkeit.

Het assortiment van Hess

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Hess wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Grondspots, Lantaarns en Opbouwspots. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Hess. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Hess koop je bij Lightboxx

Verlichting van Hess koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Hess en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.