De Hudson Valley Lighting Group bestaat uit de 4 merken Hudson Valley Lighting, Troy Lighting, Mitzi en Corbett lighting. Het streven naar uitmuntendheid, een design-gedreven cultuur, aandacht voor steeds veranderende milieuoverwegingen en het streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit, zijn de focus punten van de Hudson Valley Lighting Group.

Het assortiment van Hudson Valley

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Hudson Valley wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Lantaarns, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Hudson Valley. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Hudson Valley koop je bij Lightboxx

Verlichting van Hudson Valley koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Hudson Valley en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.