Ideal Lux is een Italiaans familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar prachtige en exclusieve lampen verkoopt. Van klassiek vormgegeven glazen armaturen tot strakke en stijlvolle designlampen. Het merk onderscheidt zich door een uitermate gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Lightboxx is als een van de weinige in Nederland exclusief dealer van Ideal Lux.

Het assortiment van Ideal Lux

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Ideal Lux wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Grondspots, Hanglampen, Inbouwspots, Railspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Ideal Lux. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Ideal Lux koop je bij Lightboxx

Verlichting van Ideal Lux koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Ideal Lux en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.