Lee Broom begon ooit als fashion designer bij de legendarische Vivienne Westwood. In 2007 besloot hij zijn eigen merk op te richten. Hij ontwerpt, produceert en verkoopt zijn eigen werk in combinatie met andere merken en weet zo unieke interieurs te creëren. Nog steeds is mode een van de grootste inspiratiebronnen. Het lichtontwerp van The Crystal Bulb is zijn bekendste ontwerpt. Een andere populaire lamp uit de collectie is de hanglamp de Clear Crystal Bulb Chandelier, die onder meer is vervaardigd van 24 karaats goud.

Het assortiment van Lee Broom

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Lee Broom wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Lee Broom. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Lee Broom koop je bij Lightboxx

Verlichting van Lee Broom koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Lee Broom en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.