Louis Poulsen is een Deense fabrikant van designverlichting, opgericht in 1874 door Ludvig R. Poulsen. Ludvig begon ooit als wijnimporteur, maar dit avontuur strandde slechts 4 jaar later weer. In zijn tweede poging als ondernemer besloot hij een winkel in gereedschappen te openen. 20 jaar later nam Sophus Kaastrup-Olsen het bedrijf over, maar zette het voort onder de naam Louis Poulsen & co. in 1926 begon het bedrijf zich echt met verlichting te bezigen.

Het assortiment van Louis Poulsen

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Louis Poulsen wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Louis Poulsen. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Louis Poulsen koop je bij Lightboxx

Verlichting van Louis Poulsen koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Louis Poulsen en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.