Luceplan is al ruim 40 jaar een gespecialiseerd Italiaans licht bedrijf. Het merk is opgericht door de architecten Paolo Rizzatto, Sandra Severi en Riccardo Sarfatti. De architecten denken bij een ontwerp aan zowel milieu, duurzaamheid en stijl. De ontwerpen van de verlichting kenmerken zich door uniciteit en kwaliteit. Door de jaren heen heeft Luceplan al veel prijzen en onderscheidingen binnengesleept als het gaat om ontwerp, duurzaamheid en innovatieve ideeën. Daarom wordt de verlichting van Luceplan wereldwijd door vele architecten en ontwerpers gebruikt in prestigieuze projecten.

Het assortiment van Luceplan

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Luceplan wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Hanglampen, Opbouwspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Luceplan. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Luceplan koop je bij Lightboxx

Verlichting van Luceplan koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Luceplan en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.