WE-EF is een wereldwijde fabrikant van hoogwaardige buitenarmaturen die bekend staan ​​om hun uitstekende technische ontwerp en innovatieve optische systemen. WE-EF, opgericht in 1950 in Duitsland, wordt wereldwijd erkend als een toonaangevende specialist voor buitenverlichting die professionele verlichtingsoplossingen biedt voor verschillende toepassingen, variërend van stedelijke ruimtes tot architecturale projecten. Als pionier en innovator van een breed scala aan applicatiespecifieke modulaire led-lenstechnologieën, ontwikkelt WE-EF optische systemen die fotometrische efficiëntie leveren samen met een hoog visueel comfort. WE-EF is toegewijd aan de filosofie van het combineren van vorm en functie, wat resulteert in opvallende en tijdloze productontwerpen.

Het assortiment van WE-EF

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van WE-EF wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Grondspots, Lantaarns en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van WE-EF. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van WE-EF koop je bij Lightboxx

Verlichting van WE-EF koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van WE-EF en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.