Molto Luce is een Oostenrijks bedrijf met Italiaanse naam. Beetje gek is het wel, maar dat doet niets af aan de hoogwaardige collectie verlichting. Ze combineren kenmerkend Italiaans design met “Deutsche Grundlichkeit”. Een combinatie die wat ons betreft uitstekend bij elkaar past. Oprichter Frits Eiber begon in 1981 met het produceren van design verlichting en heeft in de afgelopen jaren meermaals bewezen dat Molto Luce een toonaangevende producent is van hoogwaardige design verlichting. Door de ontwerpen is de verlichting van het merk niet alleen in kantoor- of werkomgevingen toe te passen, maar ook thuis komen de armaturen van Molto Luce goed tot zijn recht.

Het assortiment van Molto Luce

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Molto Luce wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Bureaulampen, Hanglampen, Inbouwspots, Kroonluchters, Opbouwspots, Plafonnières, Railspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Molto Luce. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Molto Luce koop je bij Lightboxx

Verlichting van Molto Luce koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Molto Luce en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.