Normann Copenhagen is een van oorsprong Deens merk dat al sinds 1999 betaalbaar Scandinavisch design produceert. Sinds 2002 sleepte ze maar liefst 40 onderscheidingen voor product design in de wacht en sindsdien staan ze bekend als een toonaangevend merk in de wereld van design. Van banken, stoelen, verlichting, klokken tot woonaccessoires: het assortiment bestaat uit originele en innovatieve producten met een eigentijds design dat de tand des tijds doorstaat. De ontwerpers weten steeds weer creatieve manieren te vinden om bijzondere materialen te verwerken in hun producten. Daarom werkt menig binnenhuisarchitect graag met deze creatieve producten.

Het assortiment van Normann Copenhagen

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Normann Copenhagen wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Normann Copenhagen. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Normann Copenhagen koop je bij Lightboxx

Verlichting van Normann Copenhagen koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Normann Copenhagen en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.