Northern is een van oorsprong Noors bedrijf dat meubels, verlichting en accessoires maakt die geïnspireerd zijn op de Scandinavische natuur. Het gebruik van natuurlijk materialen en vakmanschap voert de boventoon in hun collectie. Zoals veel designmerken werkt ook Northern met verschillende vooraanstaande ontwerpers die hebben gezorgd voor een creatieve collectie design producten die ieder een geheel eigen karakter hebben. Daarnaast wordt tijdens het ontwerpproces sterk rekening gehouden met de Scandinavische designtraditie. Hierdoor ontstaat een collectie producten met een minimalistische en elegante uitstraling dat zorgt voor een sfeervolle touch in het interieur. Neem bijvoorbeeld e populaire Acorn hanglamp. Deze minimalistische lamp is inmiddels een echte designklassieker geworden waar veel binnenhuisarchitecten graag mee werken.

Het assortiment van Northern

Ben je op zoek naar een Scandinavisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Northern wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Scandinavisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Northern. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Northern koop je bij Lightboxx

Verlichting van Northern koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Northern en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.