Nuura is een van oorsprong Deens merk en is nog niet eens zo lang geleden opgericht, namelijk in 2017. De oprichters Sofie Refer, Nadia Lassen en Peter Østerberg halen de inspiratie voor de verlichting uit de Scandinavische natuur en het noorderlicht in hun thuisland. De naam Nuura betekent letterlijk Licht en Eer en die naam doet de verlichting zeker eer aan. Dit zie je vooral terug in de warmte en sfeer die de verlichting ademt. De collectie bestaat uit luxe verlichting, gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit. De collectie kenmerkt zich door een tijdloze en eigenzinnige uitstraling dat zich in veel interieurstijlen prima thuis voelt. De collectie is niet zozeer onderhevig aan trends. Hierdoor kan de verlichting generaties lang meegaan.

Het assortiment van Nuura

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Nuura wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Nuura. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Nuura koop je bij Lightboxx

Verlichting van Nuura koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Nuura en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.