Het Spaanse Vibia heeft in 1987 zijn oorsprong gevonden in Barcelona. Inmiddels heeft het merk zich sterk ontwikkeld en is deze populair in meer dan 60 landen. Vibia lampen zijn altijd te herkennen aan hun innovatieve karakter. Vibia toont haar liefde voor het verlichtingsvak in de afwerking van de lampen. Dit gebeurt vaak nog met de hand. Bij Vibia geeft jouw keuze uit hanglampen, plafondlampen, vloerlampen en wandlampen. Bekende armaturen zijn de Linestra en de MiniFunnel.

Het assortiment van Vibia

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Vibia wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Vibia. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Vibia koop je bij Lightboxx

Verlichting van Vibia koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Vibia en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.