Royal Botania begon in 1992 aanvankelijk met het importeren van teakhouten meubelen voor buiten. Het Belgische merk groeide al snel uit tot wat het vandaag de dag is: leverancier van exclusieve en verfijnde buitenmeubilair en verlichting. Voor iedereen die geniet van het luxe buitenleven zijn de hoogwaardige producten van Royal Botania een graag geziene gast. Lightboxx heeft al jaren een warme band met Royal Botania. In onze buitenlounge hebben we een deel van de collectie van Royal Botania opgenomen en deze zijn dan ook te bezichtigen. Denk hierbij aan de Beamy wandlamp, Dome vloerlampen, Tesla-wandlampen en de Beacon sokkellampen. Daarnaast is de Taboela High table, de O-zon stoelen en de Alura loungeset in onze showroom te bezichtigen.

Het assortiment van Royal Botania

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Royal Botania wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Grondspots, Hanglampen, Plafonnières, Sokkellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Royal Botania. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Royal Botania koop je bij Lightboxx

Verlichting van Royal Botania koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Royal Botania en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.