Aantrekkelijk lichtplan

Bij het maken van een aantrekkelijk lichtplan voor een winkel is het belangrijk dat alle producten goed opvallen en duidelijk zichtbaar zijn. Daarom hebben we hier gebruik gemaakt van strakke Keylight Paso spots met een hoge CRI waarde. Hierdoor komen alle kleuren en patronen van de opvallende verpakkingen optimaal tot hun recht. Daarnaast speelt flexibiliteit ook een grote rol in de winkel, omdat het assortiment regelmatig wisselt. In het midden van de winkel is gebruik gemaakt van unieke cirkelvormige rails voor de gebruikte spots. Voor de entree is een op maat gemaakt display met ledstrips ontworpen als unieke blikvanger. Tot slot is alles in dezelfde RAL-kleuren gespoten waardoor het geheel perfect aansluit bij het prachtige interieur van Roy de Scheemaker.

Over Skins Cosmetics

Skins Cosmetics was de eerste die bekende buitenlandse cosmetica merken naar Nederland haalde. Merken die in het buitenland al een prestigieuze naam hebben al, maar hier nog niet ontdekt zijn. Ze wilden de Nederlandse markt kennis laten maken met de wereld van exclusieve parfumerie-, beauty- en verzorgingsproducten. Skins Cosmetics is nu al ruim 22 jaar distributeur van diverse wereldwijd succesvolle merken. Naast de producten zelf, kun je er ook terecht voor advies en alle vragen over cosmetica en het gebruik daarvan. In de winkel staan dagelijks experts klaar om met hun kennis en passie de beste service te verlenen.

Bij led-verlichting denken sommige mensen nog steeds aan hard, koel en fel licht. De led-technologie is echter enorm verbeterd in de afgelopen jaren waardoor die vlieger inmiddels allang niet meer opgaat.

Tegenwoordig is de technologie echter zo doorontwikkeld dat het ook echt gebruikt kan worden om sfeer te brengen. In de Skins Cosmetics winkel is dit duidelijk terug te zien in het natuurgetrouwe licht waardoor alle kleuren prachtig uitkomen. Daarnaast is led natuurlijk ook nog steeds een heel duurzame optie, omdat de lichtbronnen lang meegaan en relatief weinig energie verbruiken.