Duurzaam en efficiënt

Voor het vernieuwde winkelconcept van DAKA in de Westfield Mall hebben we een maatwerk lichtplan mogen ontwerpen waarin we samen met het bedrijf alles uit de kast hebben getrokken om de producten optimaal uit te lichten. Dit heeft geleid tot een gebalanceerd lichtplan met de juiste mix tussen efficiënte basisverlichting en opzienbarende maatwerk profielen. De profielen, zoals het zwevende voetbalveld, zijn ondertussen een herkenbare “signature” in de winkels van DAKA waarmee ze een onderscheidend statement maken en zo de verlichting meer laten aansluiten op de huisstijl. Je krijgt meteen zin in een potje voetbal.

Maatwerk verlichting voor winkels

Er zijn soms van die projecten waarin je je creativiteit helemaal kunt laten gaan. Dit is zo’n project waar onze lichtontwerpers dat konden doen met unieke maatwerk verlichting. Bij de kassa is bijvoorbeeld gekozen voor een patroon van vierkanten. Voor een wandelgang tussen de schappen door is een speels patroon van profielen opgehangen die de klant subtiel de winkel verder in begeleiden.

De echte blikvanger van de winkel is echter toch wel het grote voetbalveld, gemaakt van efficiënte profielen. Een echt uniek project dat iedere klant doet glimlachen en tot de verbeelding spreekt. Je krijgt meteen zin in een potje voetbal.

De mogelijkheden met maatwerk verlichting zijn bijna eindeloos. Of het nu voor een winkel, kantoor, schoolgebouw of restaurant is, overal kunnen we voorzien in maatwerk oplossingen welke ruimtes doen spreken. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek voor lichtadvies met ons aan om de mogelijkheden te bespreken.