Coef Concept Store

In het karakteristieke centrum van Nijmegen opende meer dan 10 jaar geleden de Coef Concept Store zijn deuren. Daarmee waren zij een van de eerste conceptstores van Nederland. Inmiddels is deze winkel een begrip in Nijmegen en omstreken. Je vindt er naast een uitgebreide schoenen- en kledingcollectie voor mannen en vrouwen ook een kapsalon. Na het succes van de Coef Concept Store, werd in 2014 het bedrijf Coef Men opgericht. Ze richten zich op een combinatie van fashion, sneakers en lifestyle artikelen voor mannen.

“Door het toepassen van subtiele inbouwspots in de speelse schoenenwand van de Coef Men winkel, staat iedere schoen in de schijnwerpers als de sterren van de winkel”.

Patrick

Patrick

Accountmanager bij Lightboxx

Subtiel lichtplan

Een goed lichtplan is in grofweg 3 verschillende onderdelen op te splitsen: basisverlichting, decoratieve verlichting en accentverlichting. Ook in deze strakke winkel van Coef Men zijn deze 3 onderdelen terug te vinden. De subtiele basisverlichting bestaat uit een 3 fase railsysteem met stijlvolle railspots van ons eigen merk Keylight. Die zorgen ervoor dat er overal in de winkel voldoende licht is. De decoratieve verlichting is op een prachtige manier verwerkt in het interieur van de winkel. De simpele lichtbollen passen perfect bij het moderne interieur en zorgen voor een speelse afleiding in de winkel. De accentverlichting heeft in deze winkel een prominente functie gekregen in de schoenenwand. De inbouwspots zijn subtiel verwerkt in de schoenenwand en zorgen ervoor dat alle schoenen in de wand goed zichtbaar zijn en opvallen in het winkelinterieur.