Ga naar hoofdinhoud

Project

Stoer lichtplan voor PME Legend

Na eerdere succesvolle samenwerkingen met opdrachtgever Just Brands, hebben we voor de PME Legend winkel in de Westfield Mall of the Netherlands een stoer lichtplan mogen verzorgen. De Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. Hier kun je niet alleen terecht voor een overweldigend aanbod van winkels, er is nog veel meer te beleven. Zo zijn er ook tientallen restaurants en kan je genieten van de nieuwste films in de gloednieuwe bioscoop.
Retail Verlichting Door Lightboxx
Retail Verlichting Door Lightboxx
Hoge Kwaliteit Railspots Door Lightboxx
Winkelverlichting PME Legend
Sfeerverlichting PME Legend Leidschendam
Interieurverlichting Door Lightboxx
Winkelverlichting PME Legend
High End Winkelverlichting Lightboxx
Retail Verlichting PME Legend
Winkelverlichting PME Legend Leidschendam

PME Legend

PME Legend is een stoer en mannelijk merk geïnspireerd op de authentieke kleding die piloten droegen. Met een mooie mix van nostalgie, functionaliteit en de huidige trends worden de collecties van dit merk ontworpen. Veel mannen in Nederland kunnen zich identificeren met het comfortabele en stoere merk. PME Legend heeft een sterke merkidentiteit, denk aan de iconische leren jacks of stoere cargo broeken. Dit is een van de succesfactoren van het merk.

“Voor deze unieke PME Legend winkel hebben we een passend en doeltreffend lichtplan ontworpen. De zwarte railspots van Keylight zijn de perfecte armaturen om alle producten op de juiste manier in het licht te zetten. De combinatie van stoere verlichting en het industriële interieur met houten en industriële elementen, weerspiegelen uitstekend de identiteit van het merk. Ook dit is een onderdeel waar we altijd rekening mee houden bij het ontwerpen van een lichtplan”.

Patrick

Patrick

Accountmanager bij Lightboxx

Winkel verlichting

Een goed uitgedacht lichtplan maken voor een winkel is van groter belang dan je in eerste instantie zou verwachten. De juiste plaatsing, kleurtemperatuur en lichtsterkte van de armaturen zorgen ervoor dat de kleding er op een aantrekkelijke manier uitspringt. Bovendien wil je niet dat de klant jouw nieuwe collectie of acties mist. Door gebruik te maken van railspots in dit project zijn deze makkelijk te verplaatsen waardoor je kunt spelen met de plaatsing van de verlichting. Hierdoor is het veel makkelijker om de indeling van de winkel te wijzigen zonder dat daarvoor grote veranderingen aan de verlichting nodig zijn.

Fotografie door Just Brands fotostudio

Betrokken partijen

Tags

Artikel delen

Projecten

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Nóg meer inspiratie opdoen? Check dan deze vette projecten eens.