Ga naar hoofdinhoud

Project

Bastiaansen Modestad

In het hartje van Bavel vind je Bastiaansen Modestad. Dé kledingwinkel voor de modebewuste man en vrouw. Met ruim 2500m2 winkeloppervlak is het een flinke winkel als je het ons vraagt. Iedere afdeling heeft een unieke uitstraling en een geheel eigen indentiteit die aansluit op de collecties die daar worden verkocht.
Verlichting Voor Winkels
Verlichting Voor Winkels
Winkelverlichting
Bastiaansen Modestad
Bastiaansen Modestad
Bastiaansen Modestad
Bastiaansen Modestad
Bastiaansen Modestad
Inbouwspots Winkel
Bastiaansen Modestad Bavel

Wat hebben we gedaan bij Bastiaansen Modestad

Wie voor het eerst binnenkomt in de totaal verbouwde en vernieuwde winkel van Bastiaansen Modestad in Bavel, zal verrast worden op een manier die we niet meer gewend zijn. Bastiaansen Modestad is het levende bewijs van het feit dat shoppen nog steeds een heerlijke bezigheid kan zijn.

In samenwerking met de architect hebben we een uniek en aansluitend lichtplan gecreëerd welke perfect gecombineerd is met het vernieuwde, minimalistische en scandinavische winkelinterieur. Maar lieft 2250m2 winkelruimte, een vijfde verdieping, een nieuwe lunchroom en een tweede koffiebar hebben we mogen voorzien van een uniek en maatwerk lichtplan.

De mooiste collecties voor dames, heren en kids zijn verdeeld over 5 verdiepingen en 8 afdelingen. Elke afdeling heeft een eigen identiteit die volledig aansluit bij de collecties die daar worden verkocht. Zo bieden we je graag een totaalbeleving. Tussen het passen door kom je even tot rust in ons Fashion Café. In ‘’t Stadshart’ kun je naast een heerlijke kop koffie ook terecht voor een gebakje of lunch. Onze chef Saskia tovert met gemak de lekkerste gerechten op tafel.

Zo’n enorme winkel is een hele uitdaging en vraagt om een nauwkeurige en slimme aanpak. De gehele winkel hebben we voorzien van carre’s van 3-fase rail met energiezuinige railspots. De railspots zijn voorzien van Philips Fortimo Premium White ledmodules welke de kleuren van de kleding, met name de wittinten, echt in het oog doen springen.

Ben je toe aan een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers? Dan kan je terecht in de hippe koffiebar in de winkel, ‘T Stadshart. Het horecagedeelte hebben we voorzien van basisverlichting doormiddel van 3-fase rail met strakke spots van Keylight. Daarnaast hebben we de horeca extra accent gegeven door ronde pendel armaturen te plaatsen. Deze armaturen hebben we op maat laten maken, aan de hand van de wensen van de klant. Deze sfeervolle armaturen zijn voorzien van 9 dimbare filament bollampen van het merk Segula.

Fotografie door Martin Ligtvoet

Betrokken partijen

Tags

Artikel delen

Projecten

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Nóg meer inspiratie opdoen? Check dan deze vette projecten eens.