De showroom van De Eerste Kamer badkamers barstte in het oude pand in Barneveld uit zijn voegen. Op een prachtige zichtlocatie langs de A1 bij Hoevelaken verrees een nieuw pand. In de stijlvolle showroom vind je nog nooit eerder vertoonde “modules”. De modules, in de vorm van een kubus, worden in de werkplaats ‘ingericht’ tot complete badkamers. Zo hebben de bezoekers geen last van werkzaamheden in de showroom. ,,Als een module gereed is, dan wordt hij ‘opgetild’ en naar de showroom gebracht. De oude badkameropstelling gaat dan weer naar de werkplaats”.

“Naast de basisverlichting hebben we ook verschillende zones voorzien van sfeervolle decoratieve verlichting. In de modules hebben we o.a. strakke wandlampen geplaatst. Bij de overlegplekken hebben we eigentijdse hanglampen geplaatst van het Italiaanse designlabel Flos.”

Oogstrelende decoratieve verlichting

In de showroom van De Eerste Kamer hebben gebruik gemaakt van verschillende verlichtingsvormen. Zo hebben we door de hele showroom gebruik gemaakt van basisverlichting in de vorm van 3-fase rails en railspots. Omdat elke zone een andere aanpak in verlichting benodigd, hebben twee verschillende railspots gebruikt, ieder met een andere stralingshoek.

Fotografie door Robert Koelewijn