Ga naar hoofdinhoud

De Eerste Kamer Hoevelaken

De Eerste Kamer Badkamers Hoevelaken
Nee, we hebben niet de badkamers in de Eerste Kamer der Staten-Generaal voorzien van licht. Integendeel, het is de showroom van badkamerwinkel De Eerste Kamer Badkamers in Hoevelaken.
Opdrachtgever
Sector
Diensten
De Eerste Kamer Badkamers Hoevelaken

De showroom van De Eerste Kamer badkamers barstte in het oude pand in Barneveld uit zijn voegen. Op een prachtige zichtlocatie langs de A1 bij Hoevelaken verrees een nieuw pand. In de stijlvolle showroom vind je nog nooit eerder vertoonde “modules”. De modules, in de vorm van een kubus, worden in de werkplaats ‘ingericht’ tot complete badkamers. Zo hebben de bezoekers geen last van werkzaamheden in de showroom. ,,Als een module gereed is, dan wordt hij ‘opgetild’ en naar de showroom gebracht. De oude badkameropstelling gaat dan weer naar de werkplaats”.

Verlichting voor badkamers

Oogstrelende decoratieve verlichting

In de showroom van De Eerste Kamer hebben gebruik gemaakt van verschillende verlichtingsvormen. Zo hebben we door de hele showroom gebruik gemaakt van basisverlichting in de vorm van 3-fase rails en railspots. Omdat elke zone een andere aanpak in verlichting benodigd, hebben twee verschillende railspots gebruikt, ieder met een andere stralingshoek.

De Eerste Kamer Badkamers - Hoevelaken

Naast de basisverlichting hebben we ook verschillende zones voorzien van sfeervolle decoratieve verlichting. In de modules hebben we o.a. strakke wandlampen geplaatst. Bij de overlegplekken hebben we eigentijdse hanglampen geplaatst van het Italiaanse designlabel Flos.

Binnenkijken bij De Eerste Kamer

De Eerste Kamer Badkamers - Hoevelaken
Verlichting voor badkamers
De Eerste Kamer Badkamers Hoevelaken
Showroom verlichting
Verlichting voor badkamers
Showroom verlichting badkamers
Badkamer verlichting
De Eerste Kamer Badkamers - Hoevelaken

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

NOK Groningen - Verlichting En Lichtplan Voor De Horeca
Restaurant NOK Groningen
Horeca
Gehele Verlichting
Modern lichtplan voor rietgedekte villa in Soest
Residentieel