Elinga Mode zocht een partij om een lichtplan te creëeren dat het interieur complimenteerde, een stoere twist aan de winkel geeft en tegelijkertijd energiezuinig moet zijn. Wij werden gevraagd om dit te realiseren.

Op de dames afdeling hebben we gebruik gemaakt van hoogwaardige 3-fase rails. Deze rails hebben we in een opvallend staketsel geplaatst. Dit geeft de winkel een stoere en industriële uitstraling. Over het ontwerp van het staketsel hebben we goed nagedacht. Hierbij hebben we rekening gehouden met de highlights in de winkel welke goed uitgelicht diende te worden, zoals stoere vintage kasten, de authentieke houten kassa counter, maar ook de presentatie eilanden die je door de hele winkel terugvind.

In dit staketsel hebben we gebruik gemaakt van de Paso Mini trackspot van het merk Keylight. Deze strakke trackspot is voorzien van een energiezuinige dimbare 15W led module met een zeer lange levensduur.

Op de herenafdeling hebben we 3-fase rails in carre’s geplaatst. De carre’s zijn voorzien van de Calypso T trackspot, ook van het merk Keylight. Deze hoogwaardige spot is uitgerust met een innovatieve Premium White led module. Deze modules zorgen ervoor dat de wittinten van kleding meer vaar voren komen en daardoor écht wit ogen.

In verschillende zones in de winkel hebben we extra accent aangebracht met decoratieve verlichting. Boven verschillende schappen, presentatie eilanden en de kassa counter hebben we gebruik gemaakt van E27 pendels met filament bollampen. Dit zorgt voor extra aandacht en sfeer tijdens het winkelen.